Puisi Pesantren Rakyat

Puisi: Dino

Sak iki dino Jumat Sesok dinone SabtuUrip kudu sholat Ojo mung mbantingi kertu Sak iki dino Sabtu Sesok dinone MingguDuwe bojo kemayu Nggarahi tegal sawah warisan…